Een goed loodgietersbedrijf nabij Rotterdam

Timo Wiegman is een goed loodgietersbedrijf Rotterdam, met heel veel ervaren medewerkers. Zo hebben zij kennis van het installeren van een cv ketel, maar ook de reparatie hiervan is geen enkel probleem. Omdat wij onze keuken aan het verbouwen waren en hiervoor leidingen aangelegd moesten worden, hebben wij contact gezocht met dit bedrijf. Ons keukenblok kwam nu aan de andere kant van de keuken en hiervoor moesten de nodige aanpassingen worden gemaakt, voordat het blok definitief neergezet kon worden. Na ons telefoontje kwam een medewerker naar onze keuken kijken en bekeek hoelang het ging duren en hoeveel de kosten zijn.  

Goede service

Wat waren wij blij met de goede en vakkundige service die het loodgietersbedrijf Rotterdam heeft gegeven. Zeer netjes en professioneel werden de leidingen gelegd en aangesloten. Hierna kon het keukenblok definitief worden neergezet. 

Niet alleen voor het installeren van bepaalde zaken kan je hier bij dit bedrijf aankloppen, maar ook voor de cv onderhoud ben je hier aan het  juiste adres. Wij hebben nu hier een onderhoudscontract afgesloten en nu komen zij één keer per jaar onze cv ketel controleren. Ook bij storingen kunnen wij een beroep op hun doen. Zo hoeven wij geen dag in de kou te zitten.