Een muurschildering voor mijn dochter

Onze dochter is nu bijna vier jaar en dat betekend natuurlijk dat het hele baby er allang vanaf is, en daarom wordt het de hoogste tijd dat onze dochter een prinsessenkamer krijgt. Ik kan wel zeggen dat ik dan ook hard op zoek ben gegaan om te bedenken hoe ik dit het beste zo perfect mogelijk kan maken, en zo ben ik eens gaan kijken op internet om op deze manier op ideeën te kunnen komen. En toen kwam ik terecht op deze site. En toen kon ik de kunstwerken van Paul Dekkers bekijken en vond ik gelijk ook een erg mooie muurschilderingop die ik zo graag ook op de kamer van mijn dochter zou willen. Toen mijn man thuis kwam uit zijn werk liet ik hem de muurschildering zien en hij raakte eigenlijk direct enthousiast net als ik. En toen leek het mij wel duidelijk dat ik niet verder hoef te zoeken. En zo ben ik de volgende dag een bericht gaan achter laten op de site met de vraag wanneer hij bij ons een muurschildering kan maken. En al snel kreeg ik achtwoord en had ik al snel een afspraak staan. Het resultaat? Die is werkelijk overdonderd en mijn dochter? Die wil niets liever dan spelen in haar prinsessenkamer. http://www.pauldekkers.com/muurschildering.html

1-voorplaat-kids-Diversen-264x180 thumb_toscaanse_tuinwand-264x180 thumb_zwanenmeer-264x180

Muurschildering voor de babykamer

Eindelijk is het dan zover, ik ben zwanger en ik zit dan ook echt op een roze wolk. Het is ons eerste kindje en alles moet nog worden gekocht en worden bedacht, de aanstaande babykamer ben ik al aan het opruimen want ik heb een afsprak staan met Paul Dekkers. Hij gaat voor ons de babykamer mooi maken en over twee weken is het al zo ver. Mijn man en ik hebben twee voorbeelden, één voor een jongen en één voor een meisje. Het is namelijk zo dat einde van deze week mijn man en ik te horen krijgen bij de 16 weken echo, of wij een jongen of een meisje verwachten. En daarom kan ik er maar niet over uit, want de verrassing is zo groot en over twee weken zal Paul Dekkers als hij de muurschildering komt maken als eerste weten wat wij gaan verwachten. En dat is natuurlijk wel  fijn dat wij ons geluk kunnen delen. Ondanks dat mijn man en ik hebben besloten om het geslacht nog voor familie en vrienden voor ons te houden, is het aan de ene kant ook weer jammer. Maar goed, eert maar eens zien hoelang ik het volhoud om de babykamer niet aan iedereen te laten zien zodra de muurschildering erop staat. http://www.pauldekkers.com/muurschildering.html