Een verfwinkel in Rotterdam

De laatste tijd kom ik vaak in de verfwinkel Rotterdam, dat komt omdat ik in huis aan het klussen ben. Deze keer was het mijn bedoeling om zowel de binnen als de buitenkant van onze woning een andere kleur te gaan geven. Daarvoor heb je natuurlijk het één en ander nodig. Om te beginnen moest ik eerst spullen hebben om de oude lagen van de kozijnen af te kunnen halen. Tegenwoordig heb je hier het nodige apparatuur voor, maar je kan het ook op de ouderwetse manier doen met een schuurpapiertje. Zodra deze klus geklaard was, kon ik met het echte werk beginnen. 

Wederom mooie kozijnen

Bij de verfwinkel in Rotterdam hebben zij mij goed geholpen met het selecteren van de benodigdheden. Want na het schuren moest er natuurlijk mooie lak op de kozijnen komen. Ook was het kiezen van een bepaalde kleur best wel moeilijk. Vooral omdat dit de eerste keer was dat ik aan zo een grote klus was begonnen. De medewerker van deze winkel heeft mij goed geholpen. Zo heeft hij een speciale kleur gemengd in de mengmachine die in de winkel aanwezig is. Maar het resultaat mag er wezen en daar ben ik ook bijzonder trots op.