Luxe in ons Sanitair Online hoekbad

53Het zelfstandig bouwen aan je eigen woning biedt natuurlijk vele voordelen – niet in de laatste plaats omdat je een huis helemaal naar je eigen behoeftepatroon kunt inrichten. Even van mijzelf uitgaande, merk ik echt dat die vrijheid mij de ruimte biedt om aan alle persoonlijke wensen tegemoet te komen. Mijn partner en ik bijvoorbeeld, hechten echt aan uitgebreid badderen en hebben dan ook veel ruimte ingericht voor de badkamer. Waar de meeste mensen misschien een badkamer van zo’n tien vierkante meter hebben, besloten wij te gaan voor een grote ontspanningszone van rond de 25 vierkante meter.

Betaalbare kwaliteit

2Zo hebben we een groot Sanitair Online hoekbad, de winkel waar je echt moet zijn voor betaalbare kwaliteit. Die vertaalt zich in de A-merken die ze er hebben, maar die tegen zeer voordelige prijzen worden aangeboden. Neem het Sanitair Online hoekbad van onze keuze, een van het merk Villeroy en Boch waar we ongeveer drieduizend euro korting op konden verwachten. Toegegeven, het was nog steeds een rib uit ons lijf, maar van ruim tienduizend euro werd het nu aangeboden voor ruim zevenduizend euro en die drieduizend euro hebben we dus mooi in een goede vloerverwarming en tegels kunnen steken. 

De badkamer die ik altijd al wilde hebben

54Wij hebben daarmee nu echt de badkamer die ik altijd al wilde hebben en ik ben bijzonder tevreden over het uiteindelijke resultaat. Immers, dat is de ruimte die Almere je mijns inziens biedt, om helemaal vanuit je eigen wensen te werken en je huis zodanig vorm te geven als dat voor jou werkt. Bekijk de website van de firma Sanitair Online zeker eens voor de scherpste prijzen – ook nog in een veel voordeliger segment dan dit toevallige voorbeeld. Ik heb er enkele buren al op kunnen attenderen en hoop zeker nog meer mensen van dienst te kunnen zijn met tips als deze.