Meubelstoffeerderij in Zeeland

Meubels opnieuw laten stofferen voor een nieuwe look

Wanneer je meubels hebt met leer of een stoffe afwerking dan is het mogelijk om dit opnieuw te laten stofferen. Zo kan een meubelstoffeerderij in Zeeland jouw meubels een geheel nieuwe look and feel geven. Vandaag de dag is het een hele trend geworden om oude meubels op te knappen en deze een nieuw leven te geven. Zo merkt meubelstoffeerderij in Zeeland dit ook aan de vraag die de afgelopen jaren erg is toegenomen. Mensen willen vandaag de dag hun meubels liever een nieuw leven geven en opknappen door bijvoorbeeld het meubelstuk te schilderen of deze opnieuw te laten stofferen.

De volgende meubels kunnen bij deze aanbieder in Zeeland opnieuw worden gestoffeerd.

  1. Sofa’s.
  2. Eetkamerstoelen.
  3. Hele bankstellen.
  4. Bekleding in uw caravan.
  5. Bekleding op uw boot.
  6. en nog veel meer….

Hieronder vind u een aantal foto’s van stoffen werk van dit bedrijf uit zeeland. Zoals u kunt zien zijn dit verschillende soorten meubels die een nieuw leven hebben gekregen door deze opnieuw te laten stofferen.

004 002

 

Meubels opknappen is helemaal in!

Ik zie het steeds meer om me heen gebeuren dat mensen hun meubels minder snel weggooien maar ze opknappen of een nieuwe kleur geven door ze te schilderen of opnieuw te stofferen. De vraag naar mooie authentieke meubelen neemt dan ook erg aan. Op marktplaats staan weinig oude meubels meer langer dan een paar dagen te koop. Daarentegen zien we wel steeds meer opgeknapte authentieke meubelen te koop staan van mensen die het leuk vinden meubelstukken op te knappen. Ik denk dat ik zelf volgende week ook zelf eens ga uitproberen met het opknappen van een paar meubelstukken.

Heb jij al meegedaan aan deze nieuwe trend? Laat het gerust weten door een comment te geven onderaan dit artikel.