Mooie lijsten gemaakt door lijstenmakerij Amsterdam

Eindelijk hebben we de drukte van de verhuizing achter de rug, en kunnen we genieten van onze nieuwe woning. Zelf heb ik nog een weekje vrij om de puntjes op de -i- te zetten. Zo zijn er nog wat spulletjes die in dozen zitten en nog uitgepakt moeten worden. Ook staat er nog een doos vol met oude schilderijen die nog van mijn oma zijn geweest. Bij sommige schilderijen is het glas gebroken, en een aantal wil ik niet in mijn woning hebben hangen, maar gewoon in de doos laten liggen, als aandenken aan oma. Maar omdat onze woning erg modern is passen de oude lijsten niet meer in ons interieur, daarom heb ik besloten om eens langs lijstenmakerij Amsterdam te gaan om te kijken of hun een idee hebben om de schilderijen op te pimpen. Meteen bij binnen komst bij de lijstenmakerij Amsterdam zag ik schappen vol met wissellijsten, hier zal best wel een lijst voor mij tussen zitten. Gelukkig werd ik geholpen door een van de medewerkers, anders had ik nu nog in die winkel gestaan.  2015-home-overzicht-winkel

Een zeer mooie lijst

Ik heb de schilderijen van oma laten vervangen door nieuwe, moderne lijsten. Nooit geweten dat er zoveel keuze is in lijsten, maar ook dat deze op eigen verzoek gemaakt kunnen worden. Ondertussen hangen de mooie schilderijen nu in onze woonkamer, en ik krijg vaak genoeg te horen dat dit bijzonder mooie schilderijen zijn. zo hebben we in onze nieuwe woning ook een stukje van oma hangen, we missen haar. atelier-300x200