Renovatie van mijn vloer in Terneuzen

renovatie vloer

renovatie vloerHet onderwerp van vandaag: renovatie vloer Terneuzen. Ik ga het hier vandaag over hebben omdat mijn parketvloer er echt niet meer uit zag. Ik heb hem een aantal jaar geleden laten leggen. Toen was het natuurlijk erg mooi. Ik heb alleen niks aan onderhoud gedaan en dat merk ik nu dus.

Er zitten namelijk bulten in de vloer en er zijn kale plekken aanwezig. Ik wilde dat mijn vloer er weer goed uit zou komen te zien en dankzij een verhaal van een neef van me is dit ook geluk. Op een verjaardag vertelde hij namelijk over Floorservice de Dijcker. Dit bedrijf heeft zijn vloer gerenoveerd en daar was hij erg tevreden. Ik was hier toevallig dus naar opzoek en renovatie vloer Terneuzen leek mij wel wat. Ik wilde dit dus al lang, ik wist alleen niet bij wie ik moest zijn. Ik wist dit dankzij mijn neef wel en daarom besloot ik meteen om contact met het bedrijf op te nemen. Dit was een goed idee!

renovatie terneuzenMijn vloer is weer zo goed als nieuw!vloer terneuzen

Mijn vloer is inmiddels gerenoveerd. Floorservice de Dijcker kwam eerst gratis bij mij op bezoek om de vloer te inspecteren. Hierdoor zouden ze mij een advies kunnen geven en vervolgens zouden ze dan aan de slag kunnen gaan. Ik ben inmiddels erg tevreden, ze zijn erg zorgvuldig te werk gegaan en inmiddels ziet mijn vloer er weer zo goed als nieuw uit!