Tip: metaal coating

Afgelopen maand hebben wij onze bedrijfsbussen voorzien van metaal coating. De bussen waren wat verroest en daar wilde we graag wat aan doen. Het is natuurlijk geen voorkomen om met verroeste bussen bij klanten te komen. Aangezien wij altijd kwaliteit leveren voor onze klanten wilde wij onze bussen voorzien van een professionele uitstraling. Ik ben vervolgens gaan kijken op internet onder metaal coating en kwam uit bij spuiterij Noordwijk. Volgens de recensies op internet is het een professioneel bedrijf, dus heb ik telefonisch contact met ze opgenomen. Telefonisch stonden zij mij erg prettig te woord. Wij hebben vervolgens een afspraak gemaakt en alles duidelijk besproken.

De afspraakcoating

Tijdens de afspraak gaf ik mijn wensen door en vroeg ik naar een prijsindicatie. Dit voldeed aan mijn wensen. Ik heb direct besloten om akkoord te geven en na twee weken waren al mijn bussen klaar. Er zit redelijk wat werk in. Desondanks hebben zij flink doorgewerkt en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Het resultaat is geweldig en daarom raad ik mensen ook echt aan om dit bedrijf in te schakelen bij soortgelijke problemen. Het geeft je bus/auto een compleet nieuwe look.

Op de website vind je veel informatie over de dienstverlening. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf.