We gaven Stoop de opdracht met het tuinontwerp aan de slag te gaan

Echt onder de indruk ben ik van het tuinontwerp waar Stoop mee kwam. We hadden meerdere architecten gevraagd met een tuinontwerp te komen en dat van Stoop stak er echt met hoofd en schouders bovenuit. Hoe zij vorm hadden weten te geven aan onze wensen en van deze grote tuin toch een intieme tuin hadden weten te maken was echt verwonderlijk en indrukwekkend. We hebben hen direct de opdracht gegeven het tuinontwerp uit te gaan voeren, wat ook nog eens snel kon geschieden, erg fijn. Zo komt het dat wij deze zomer nog hebben kunnen genieten van een heerlijke tuin, echt de kers op de taart van de verhuizing hier naartoe. Natuurlijk is het heerlijk in je pas verbouwde huis te zijn, voelt alles nog nieuw en fijn, maar ware de tuin niet af geweest, dan was dat een heel ander gevoel geweest. Dan had dit braakliggende terrein hier, wat het eerst was, denk ik de overhand gehad in dit al. Je wilt in de zomer namelijk toch lekker naar buiten en een tuin die je niet zint kan de hele boel dan enorm ontsieren.

 fsdfsd sdfgsdf fvdfv

Gelijk op zoek naar Stoop Tuinen

 

Het was in de wachtkamer van de tandarts dat ik voor het eerst met Stoop Tuinen in aanraking kwam, al mag dat je misschien in eerste instantie verbazen. Normaal lees ik nooit tuinmagazines maar dit keer besloot ik er een bij te pakken, die daar zo mooi in een leesmap lag. Waarom ik het er nu bij pakte is aangezien mijn interesse er globaal gezien al op gericht was aangezien wij niet zo lang geleden ons eigen huis hebben aangeschaft en we druk bezig waren met de verbouwingen daaraan, een heel leuke klus uiteraard. Ook de tuin kon nog wel een opknapbeurt gebruiken en ik zocht naar inspiratie. Er stond een reportage in het magazine over een tuin die door Stoop Tuinen was ontworpen en ik was helemaal uit het lood geslagen door de indruk die ik van de tuin kreeg, dit begon echt te leven voor mij. Mooie wilde bloemen afgewisseld met een strak ontwerp, alles in interactie met elkaar. Ik vroeg de tandarts of ik bij wijze van hoge uitzondering de pagina’s eruit mocht scheuren en dat mocht en ik ben Stoop Tuinen gelijk gaan opzoeken op de pc.