Zeeland parket red mijn vloer

Niks is vervelender wanneer je erachter komt dat je vloer er niet meer uit ziet. Eigenlijk is het hoog tijd om je vloer te vervangen…Knipsel

Maar als ik nou tegen je zeg dat je bij Zeeland parket aan het juiste adres bent wat betreft het renoveren van je vloer? Hier weten ze namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om je vloer te onderhouden. Door een soort van abonnement met hun af te sluiten hoef jij je in ieder geval geen zorgen voor te maken dat jouw vloer niet jaarlijks wordt onderhouden.floordd000041-300x300

Sinds dat ik klant ben geworden  bij hun weet ik namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om je vloer te onderhouden. De krassen die ik op mijn vloer had waren zo diep waardoor ik niet meer wist of dat ik dit vervangen kan. Door goed op het internet te zoeken naar een nieuwe vloer ben ik terecht gekomen bij Floorservice De Dijcker. Hun konden mijn vloer nog redden nadat ze de vloer hebben bekeken. Dit gaf mij natuurlijk een prettig gevoel waardoor ik niet al teveel geld hoefde uit te geven om een nieuwe vloer aan te moeten schaffen..

Door te zoeken op het internet naar Zeeland parket ben ik bij hun terecht gekomen en kan ik nu weer een lange tijd plezier beleven met mijn vloer!