post

Opsporen lekkage via professionele wijze

Een kelderlekkage is een zeer veelvoorkomend probleem en kan daarnaast ook problematisch zijn. Het is daarom ook belangrijk om dit zo vroeg mogelijk op te sporen om veel schade te voorkomen en geld te besparen. De kelderruimte is vaak een opslag voor persoonlijke en waardevolle bezittingen, daarnaast is het een plek waar je niet elke dag bent, waardoor je makkelijk iets over het hoofd kan zien. Door een lekkage ontstaat er in de kelder een hoge vochtigheidsgraad – dit geeft vervelende geurtjes en bovendien is het een uitstekende omgeving voor schimmelgroei. Op lange termijn kan de lekkage zelfs de fundering van je woning goed aantasten, waardoor je veel verder van huis bent. Om onnodige schade te beperken kun je een specialist inschakelen wanneer je een lekkage vermoedt. Door iemand in te schakelen die er verstand van heeft, en de meest vernieuwende technieken heeft om lekkages op te sporen, zorg je ervoor dat er weinig opengebroken hoeft te worden, wat kosten gaat voorkomen.

lekdetectie

Moderne lekdetectie technieken

Door de moderne technieken van tegenwoordig kun je vrij gemakkelijk de bron van je kelder lekkage vinden. Op deze manier voorkom je dat het probleem erger wordt. Vaak is het handig om even met je verzekeraar te praten bij een lekkage, het kan zijn dat het vergoed wordt. Bij een opstalverzekering is de kans erg groot dat er een volledige vergoeding plaatsvindt. Door de moderne technieken is het niet meer nodig om plafonds of vloeren geheel open te breken om de lek te vinden. Mocht je meer informatie hierover willen, kun je de website bezoeken en contact opnemen. Daarnaast, mocht je een expert in willen schakelen, kun je verzekerd zijn van een snelle behandeling. Er is geen wachtrij en er wordt meteen in oplossingen gedacht, omdat de noodzaak voelbaar is.

Water lek


Hoe je effectief een restaurant runt

Als je van eten houdt en ondernemend bent is het natuurlijk een ontzettend inspirerend idee om te dromen van het runnen van een eigen restaurant. Mensen zullen altijd betalen voor fantastisch eten en het creëren van een mooie eet-ervaring is leuk werk. Maar een restaurant runnen kan ook flink de mis gaan. We kennen allemaal het televisie programma, ‘Kitchen Nightmares’ met Gordon Ramsay waar hij naar falende restaurants gaat waar het helemaal in de soep loopt en probeert de restaurants weer te verbeteren. Een succesvol restaurant is een van de leukste bedrijven om te hebben, een falend restaurant een van de meest verschrikkelijke. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal tips hoe je effectief een restaurant runt.

Luister naar je werknemers

Iets wat we ontzettend vaak zien in het programma van Gordon Ramsay is dat de manager van het restaurant eigenwijs is, en terwijl de medewerkers van het restaurant proberen aan te geven wat de problemen zijn wil de manager niet luisteren en blijft deze zijn eigen plan trekken. Daarom is de eerste tip die we geven dat als je succesvol een restaurant wilt runnen, het een goed idee is om te luisteren naar je werknemers. Bekijk het gehele restaurant proces door hun ogen, en luister naar hun waarnemingen.

Houd het menu simpel

Veel restaurants die net beginnen maken de fout dat ze een menu willen creëren met ontzettend veel opties. Zelf heb ik in restaurants gezeten met meer dan tweehonderd opties op het menu. Hoe meer keuze hoe blijer de klant toch? Dit is niet zozeer waar. Teveel opties leid tot keuzemoeheid bij de klant en zorgt er ook voor dat je als keuken niet genoeg op individuele gerechten kunt focussen. De beste restaurants hebben een klein menu dat toch variatie heeft. Maar meer dan vier tot vijf keuzes per gang is onnodig. Focus op het creëren van twintig fantastische gerechten in plaats van honderd middelmatige gerechten.

Houd alles schoon

Het runnen van een restaurant en keuken is hard werken en lange dagen. Wanneer om tien uur in de avond de keuken sluit zullen veel medewerkers in de keuken en het restaurant waarschijnlijk weinig zin hebben om nog twee uur lang schoon te maken en af te sluiten. Toch is dit ontzettend belangrijk. Een schone keuken is essentieel, zeker op de lange termijn voor een goed functionerend restaurant. Huur dus ook een grote vuilcontainer in die regelmatig geleegd wordt.

post

De woon trends van het jaar

Het is weer maart en dit kan maar één ding betekenen. Het is weer tijd voor de jaarlijkse inspiratie trends van het jaar. Vorig jaar waren de trends een Scandinavisch interieur, LED verlichting, veel ruimte en het gebruiken van energiezuinige apparaten. Wat voor trends zullen er dit jaar komen. Ben jij ook zo benieuwd geworden? Lees dan dit artikel door en ontdek welke trends er spelen op de markt. Veel leesplezier! 

Energiezuinig huis 

Je hoort het steeds vaker voorbij komen: het moet goed voor het milieu zijn. Met je huis kan je dit natuurlijk ook doen. Neem bijvoorbeeld een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat houdt alles in het huis bij. De thermostaat kan meten welke kosten hoog zijn en welke kosten laag. Dit is heel fijn en het kan tot tientallen euro’s per maand besparen. Een klimaatplafond is ook heel handig. Het voordeel van een klimaatplafond is dat er water door het plafond stroomt die warmte en koelte kan creëren. Er komt verder ook geen droge lucht vrij en een klimaatplafond zorgt niet voor geluidsoverlast. Ben je ook helemaal onder de indruk en wil je een klimaatplafond bestellen? Dan kan je even op de website kijken van matgroep

Luchtreiniger 

Zoals je hebt gemerkt met het virus is hygiene heel belangrijk. Een luchtreiniger helpt bij het verwijderen van onder meer pollen, sigarettenrook en stof uit de lucht. Verder maakt de luchtreiniger bacteriën en virussen onschadelijk. Een luchtreiniger is een fijn multifunctioneel apparaat voor in het huis. Heb je bijvoorbeeld last van astma? Dan kan een luchtreiniger jou zeker goed helpen. Wist je bijvoorbeeld al dat de lucht met een reiniger 99% schoner is.  

Vintage interieur 

Je hoort het vaak voorbij komen: old but gold! Dit is het zeker waar. Vintage is de afgelopen jaren weer helemaal bij de tijd. Leuke vintage spulletjes die je in je huis kan doen. Je hoeft niet natuurlijk niet heel je huis vol met vintage spullen te stoppen. Vaak zijn al een paar items al genoeg. Heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Kijk dan eens rond op het internet. 

post

Bedien uw rolluik met de hand, schakelaar of afstandsbediening

De goedkope rolluiken bij Rolluiken33.nl kunt u bestellen met handbediening, schakelaar of afstandsbediening. Wanneer u een beperkt budget heeft, kunt u het best kiezen voor een handbediend rolluik. Deze rolluik is het goedkoopst. De schakelaar en afstandsbediening hebben allebei een motor nodig. De motor van een schakelaar is echter een stuk goedkoper dan de motor van een afstandsbediening. Een afstandsbediening zorgt wel voor meer comfort. U kunt vanuit overal uw rolluik op een gewenste positie instellen. Waar gaat u binnenkort voor kiezen?

Een aluminium rolluik heeft een lange levensduur en is de beste kwalitatieve rolluik. In het aanbod vindt u alleen rolluiken van aluminium. Alutech en Heroal rolluiken – die worden aangeboden op Rolluiken33.nl – leveren allerlei varianten van aluminium rolluiken. Het onderhoud van deze rolluiken is simpel en ook verweren ze nauwelijks door de jaren heen. Bekijk de 100% hoogwaardige aluminium rolluiken direct online op Rolluiken33.nl. In het product vindt u meer informatie over een specifiek rolluik en kunt u ook direct een prijs berekenen. Wij raden u zeker aan om een kijkje te nemen op de webwinkel. Nergens anders vindt u betere prijs/kwaliteit verhouding dan als bij Rolluiken33.nl.

De rolluiken van Rolluiken33.nl zijn goed geïsoleerde rolluiken. Dit zorgt ervoor dat u minder geluid hoort vanuit buiten, en nog belangrijker, stukken warmer is in de woning. Wanneer u een goed geïsoleerde rolluik wilt, is het belangrijk om te letten op de dikte van de lamellen. Hoe dikker de lamel, hoe beter de isolatiewaarde van het rolluik. Voor de best geïsoleerd rolluik bekijkt u de Alutech Premium Line rolluik van Rolluiken33.nl. Deze rolluik heeft een lamel van 9 millimeter dik en een fabrieksgarantie van 5 jaar. Lees op de webwinkel meer informatie over deze rolluiken.

post

Hoe verbouw ik zelf mijn huis

Het verbouwen van je huis is steeds populairder geworden door de groeiende economie. Niet iedereen kiest ervoor om hun huis te laten verbouwen door aannemer. De reden hiervan is dat ze het budget niet hebben of ze willen het graag zelf doen. Maar hoe verbouw ik nou mijn huis? In dit artikel ga ik je meer vertellen over hoe jij je huis zelf kan verbouwen. 

Zet alles op een rijtje

Het gebeurt heel vaak dat mensen zomaar ergens aan beginnen. Het gevolg hiervan is dat het helemaal in de soep loopt. Zorg voor dat je begint alles op een rijtje hebt staan van de dingen die je wilt gaan doen. Zo krijg je een overzicht met de taken. Als je klaar bent met een taak kan je hem zo afstrepen en doorgaan met de volgende. 

De juiste gereedschap 

Het gebruiken van de juiste gereedschap is heel belangrijk. Zorg ervoor dat je weet wat voor gereedschap is en hoe je hem moet gebruiken. Het gebeurt heel vaak dat men de verkeerde gereedschap gebruikt waardoor het materiaal kapot gaat. Dit is natuurlijk heel zonde. Het kost je weer tijd en geld om het probleem op te lossen. 

Materiaal kiezen 

Het materiaal is de basis van je verbouwing. Oriënteer goed wat je allemaal nodig hebt en maak vervolgens een keuze. Ben je nog op zoek naar een vloer voor je woning? Ook hier heb je veel verschillende soorten. Ik heb laatst gekozen voor laminaat den haag. Ik raad het je zeker aan om daar een kijkje te nemen. 

Ben je ook bezig met de verbouwing van je huis en heb je nog materiaal nodig? Neem dan eens een bezoekje aan Throne. Zij zijn heel gespecialiseerd in dit vakgebied. 

post

Makkelijk het gasverbruik verminderen in huis

We zijn tegenwoordig erg gewend aan de luxe van een warm huis. We verhogen al gauw de temperatuur als we het niet warm genoeg vinden in huis. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat die extra graad bijdraagt aan de CO2-uitstoot. Dit zijn een paar tips van https://www.radiatorendiscounter.nl/ om goed om te gaan met verwarming in huis.

Gasverbruik verminderen

De winter loopt nu ten einde, maar de radiator wordt nog volop gebruikt. Het is daarom handig om te letten op een aantal punten. Besparen op het gasverbruik kan zonder al te veel moeite. Met de volgende tips bespaar je op het milieu én flink op de energiekosten; de verwarming zorgt namelijk voor zo’n 75 procent van het gasverbruik.

Heeft jouw radiator wel de juiste capaciteit voor je kamer? Misschien kun je een duurzamere radiator kiezen van Thermrad

Acht keer meer gasverbruik in winter

Nu het nog winter is, verbruiken we acht keer zoveel gas als in de zomer. Tijdens de warme periodes van het jaar compenseren ons energieverbruik in de koude tijden. Onze kachel heeft de grootste impact op de hoogte van onze energierekening en daarbij ook ons verbruik. Vooral in de winter kun je dus besparen op de gaskosten. 

Verschil van één graad

Wanneer je de thermostaat al één graad lager zet, scheelt dit al gauw 7 procent op je gasverbruik. Stel dat jij de thermostaat in op 20 zet in plaats van 21 graden op de momenten dat je thuis bent, dan bespaar je al een hoop. Ook kun je je thuis warmer aankleden, en ‘s avonds op de bank met een dekentje.

Vergeet ook niet om de kachel lager te zetten wanneer je de deur uit gaat. Zet de kachel niet te laag wanneer je dezelfde dag nog terug komt. Anders kost het namelijk meer energie om de ruimte weer helemaal op te werken. Wanneer je kort de deur uit gaat of aan het slapen bent kun je het beste kiezen voor een continu temperatuur van zo’n 18 graden. 

Deuren sluiten en niet alle ruimtes verwarmen

Het is erg zonde om het hele huis te verwarmen als je voornamelijk tijd doorbrengt in de woonkamer. Bedenk daarom in welke ruimtes van het huis je vaakst bent. De temperatuur in andere kamers kun je dan lager zetten. Zorg er daarnaast voor dat de warmte niet snel ontsnapt. Dat doe je door deuren te sluiten en ramen af te schermen met een gordijn. 

post

Alles wat je moet weten over het verkopen van je woning

De huizenmarkt is de afgelopen jaren enorm gestegen. De vraag naar huizen wordt maar groter en groter. Als je jouw huis wilt verkopen dan is het zeker verstandig om het nu te doen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je je huis gaat verkopen? In dit artikel ga ik je handige tips mee geven over hoe je het best je huis kan verkopen. 

Weet je waarde 

Wie wil er nou niet zijn woning voor het meeste geld verkopen. Sommige mensen vragen veels te hoge prijzen voor hun woningen. Doe dit niet! Je moet op de hoogte zijn van de waarde van je huis. Doe altijd een check en goed rond naar de waarde van huizen in de buurt. Zo zorg je ervoor dat je jouw huis nog sneller kan verkopen. 

Bezichtigingen 

Als er kandidaten zijn aangemeld voor bezichtigen word je als eigenaar zijnde natuurlijk super blij. Een hele goede tip is om je huis netjes op te ruimen. Je zult merken dat dit heel efficient is en dat de mensen die bezichtigen met een nog fijner gevoel naar gaan. Uiteindelijk zijn de mensen die gaan bezichtigen wel de mensen die het huis gaan kopen. 

Huis verkopen

Huis verkopen zonder makelaar? Het klinkt misschien raar maar het is zeker mogelijk! Bij https://eigenaar.nl  is dit mogelijk. Vaak denken mensen dat het heel moeilijk is om een huis te verkopen zonder makelaar. Maak je maar geen zorgen want eigenaar kan je zeker helpen! 

post

Alles wat je moet weten over betonmortel

Wanneer je betonmortel gaat bestellen dien je altijd rekening te houden met verschillende zaken. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat betonmortel uit zichzelf niet waterdicht is. Nochtans is dit voor het uitvoeren van menig aantal klussen wel een absolute vereiste. Omwille van deze reden voorzien we je op deze pagina van een grote hoeveelheid aan interessante informatie met betrekking tot betonmortel. Wat is het nu namelijk precies en vooral hoe kan je ze zelf waterdicht maken? Je komt het allemaal te weten op deze pagina!

 1. Wat is betonmortel precies? 

In eerste instantie kan het interessant zijn om te weten wat betonmortel nu precies is. Het betreft hier in de praktijk een mengsel van cement, zand en grind waar een bepaalde hoeveelheid aan water wordt toegevoegd. Dit water zal na het toevoegen reageren op het cement waardoor er hard en sterk beton zal ontstaan. In principe wordt de volgende samenstelling aangeraden:

 • 1 deel cement; 
 • 2 delen zand; 
 • 3 delen grind; 

De manier waarop je de betonmortel gaat aanschaffen is geheel aan jou. Ook wat dit betreft bestaan er namelijk verschillende mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om alle benodigde “ingrediënten” individueel te kopen, maar wordt er in de praktijk toch doorgaans de voorkeur aan gegeven om de betonmortel kant en klaar te bestellen. Wist je bovendien dat het niet meer alleen voor grote, maar ook voor kleinere aankopers tegenwoordig mogelijk is om betonmortel te bestellen bij een zogenaamde betoncentrale? Ook dit is natuurlijk het overwegen waard.

 1. Keuze uit verschillende soorten betonmortel

Eveneens een belangrijke factor waar veel mensen geen rekening mee houden heeft betrekking tot het feit dat er op de markt tal van verschillende soorten betonmortel zijn terug te vinden. Het is in de praktijk steeds belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste betonmortel in huis haalt. Het wordt bij het kopen van betonmortel dan ook altijd aangeraden om op z’n minst rekening te houden met de hieronder terug te vinden factoren: 

 • De sterkteklasse; 
 • De milieuklasse; 
 • De korrelafmeting; 

Voor welk type van betonmortel jij uiteindelijk moet kiezen is uiteraard vooral afhankelijk van het project waarvoor ze is bedoeld. Het spreekt immers voor zich dat een licht vloertje maken voor in de schuur compleet andere eisen met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld het realiseren van een veilig en betrouwbaar balkon. 

 1. Betonmortel waterdicht maken

Op het ogenblik dat je betonmortel kant en klaar gaat aanschaffen kan je uiteraard aangeven dat deze waterdicht moet zijn. In dat geval hoef je hier verder ook niets meer voor te doen. Ga je zelf de betonmortel maken? In dat geval wordt het aangeraden om eerst in de betonmortel gebruik te maken van bijvoorbeeld Cementmix van Ecoform. Op deze manier krijgt de betonmortel namelijk meteen een waterdichte behandeling. Het uiteindelijke resultaat is dan beton welke nadat deze is uitgehard zonder dat er een verdere nabewerking is vereist volledig waterdicht is. Voor mensen die hun betonmortel zelf willen maken en er zeker van willen zijn dat deze na afloop echt waterdicht is, is dit wellicht de meest interessante oplossing.
Betonmortel bestellen en storten? Kijk direct op Molliebeton.nl.

post

Waar rekening mee houden bij Hedera kopen?

Veel mensen weten het misschien niet, maar Hedera is de Latijnse benaming voor klimop. Het betreft hier een groenblijvende klimplant welke uiteraard deel uitmaakt van de klimopfamilie. In de praktijk wordt er een onderscheid gemaakt tussen tal van verschillende klimopsoorten. De bekendste van deze soorten luistert naar de naam ‘Hedera Helix’. Deze beschikt over prachtige, groene bladeren waarbij de plant doorheen de volledige tuin kan woekeren. Veel mensen denken dat klimop of Hedera in de praktijk altijd over een groen blad beschikt, maar dat is niet correct. Zo bestaan er verschillende soorten klimop die zich kenmerken door de kleuren geel met groen of wit met groen. In ieder geval, wilt u graag meer te weten komen over Hedera kopen? Dan bent u daarvoor op deze pagina zonder meer aan het juiste adres!

 1. Hedera kopen als basis voor uw schutting 

Veel mensen vinden het tegenwoordig ongelofelijk belangrijk dat ze in hun woning en tuin kunnen rekenen op een optimale privacy. Dat valt echter lang niet altijd even eenvoudig te realiseren, integendeel. Hedera kopen om te gebruiken als schutting staat er om bekend een uitstekende privacy-vormer te zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze in het bijzonder de voorbije jaren aanzienlijk populairder is geworden. Een bijkomend voordeel is dat Hedera kopen ervoor zorgt dat u ook in de winter altijd over groen beschikt in uw tuin. 

Een ander voordeel welke is verbonden aan Hedera kopen heeft betrekking tot het feit dat de plant nagenoeg ziektevrij is. Bovendien valt ze ook nog eens eenvoudig te onderhouden en is ze niet zindelijk. Dit laatste betekent dat ze Hedera in elke tuin kan groeien, ongeacht de indeling waar gebruik van wordt gemaakt. U kunt ervoor kiezen om Hedera tegen zowel een bestaande schutting als tegen bijvoorbeeld betongaas aan te laten groeien, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

 1. Waar kunt u op rekenen bij een schutting van Hedera kopen?

Dat een schutting van Hedera kopen in het bijzonder de voorbije jaren zo populair is geworden is voor een groot deel te danken aan de uitmuntende voordelen waarover ze beschikt. Hederaschuttingen staan er om bekend gekweekt te worden in een gaasscherm. Dit zorgt ervoor dat er in een mum van tijd een uitstekende privacy kan worden gerealiseerd in uw tuin. Het resultaat van deze haag zal in de praktijk dan ook per direct zichtbaar zijn. Bovendien is het zo dat u met de keuze voor een schutting van Hedera kunt rekenen op deze voordelen:

 • De hederaschutting beschikt over een winterhard karakter; 
 • Ze blijft altijd mooi wintergroen; 
 • Ze kan zowel in de zon, halfschaduw als in de schaduw worden geplaatst;

De afmetingen waar een hederaschutting over beschikt zijn uiteraard afhankelijk van de gekozen uitvoering. Vaak is het zo dat de afmetingen echter 120 x 180 centimeter bedragen. Heeft u behoefte aan grotere of mogelijks kleinere hederaschuttingen? Ook dat behoort doorgaans best tot de mogelijkheden, afhankelijk van de partij waar u een beroep op doet. In ieder geval, wilt u graag op een natuurlijke manier meer privacy realiseren in uw tuin? Dan kan Hedera kopen daar absoluut een interessante bijdrage toe leveren!
Voor Hedera en hederaschuttingen kiest u natuurlijk voor www.hederaschutting.nl.

post

Waar rekening mee houden bij gebruikmaken van renovlies behang?

Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat er steeds vaker bij renovatie gebruik wordt gemaakt van renovlies behang. Ze wordt dan ook zeer vaak verkozen als alternatief boven het traditionele stucwerk. Hier zijn meerdere goede redenen voor aan te halen, maar voor veel mensen is het toch vooral de kostprijs die van doorslaggevend belang is. Renovlies behang is namelijk veel voordeliger uit te voeren in vergelijking met stucwerk terwijl het toch nog steeds een prachtig eindresultaat weet te realiseren. In de praktijk wordt er tegenwoordig zowel van renovlies behang gebruik gemaakt voor wat het renoveren van huizen betreft als het uitvoeren van wandafwerking. Bent u eveneens van plan om gebruik te gaan maken van renovlies behang? Ontdek dan op deze pagina waar u allemaal rekening mee moet houden!

 1. Waarom kiezen voor renovlies behang? 

In eerste instantie stellen veel mensen zich de vraag waarom ze nu precies zouden moeten kiezen voor het gebruik van renovlies behang. Zoals eerder in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven speelt voor velen vooral het financiële aspect een zeer belangrijke rol. Renovlies behang staat er algemeen om bekend financieel veel interessanter te zijn in vergelijking met stucwerk waardoor ze het mogelijk maakt om wanden eenvoudiger en sneller af te werken. Zo hoeft u niet eindeloos in de verbouwingen te blijven zitten. 

Hoe interessant het financiële voordeel van renovlies behang ook mag zijn, het spreekt voor zich dat er nog meer voordelen aan verbonden zijn. Zo kan er met renovlies gewoon een perfecte afwerking van de wand of muur worden gerealiseerd. U dient er eigenlijk alleen maar rekening mee te houden dat bubbels die zich op de muur hebben gevormd vlak gemaakt dienen te worden zodat ze niet meer als uitstulping zichtbaar zijn op de muur. Los daarvan kunnen andere oneffenheden zoals bijvoorbeeld gaatjes of scheurtjes met renovlies perfect worden weggewerkt. Zo komt u terug over een echt mooi afgewerkte muur te beschikken.

 1. Keuze uit verschillende soorten renovlies behang 

Wanneer ook u in uw woning gebruik wenst te maken van renovlies behang zult u meteen kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende mogelijkheden. In het bijzonder is renovlies behang bijvoorbeeld verkrijgbaar in de meest uiteenlopende diktes. Van welke dikte er precies gebruik zal worden gemaakt is steeds afhankelijk van de mate aan oneffenheden waarvan sprake is. Dit betekent dat er een onderscheid moet worden gemaakt tussen de volgende ondergronden: 

 • Een gladde, gepleisterde muur welke beschikt over verschillende, kleine scheurtjes; 
 • Een gladde, uit gepleisterde gyproc of gipsplaten; 
 • Gladde, gepleisterde muren waarin barstjes zijn vast te stellen; 
 • Een poreuze, gladde ondergrond zoals met name hout of pleister;
 • Een niet-poreuze, gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een geverfde muur; 

Bij het uitkiezen van het soort renovlies behang dient er tot slot eveneens altijd rekening te worden gehouden met de wenselijke eigenschappen waar het behang over dient te beschikken. Op dit vlak kan er bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt tussen voorgeschilderd behang, anti-allergisch behang en energiebesparend of geluidsabsorberend behang. Even goed het nodige onderzoek doen naar het type renovlies belang waar gebruik van dient te worden gemaakt is dus altijd een absolute must.