post

Meer te weten komen over mini led spots

Er zijn meerdere soorten mini led spots in het assortiment. De mini led spots hebben meestal wel een lage prijs. In het assortiment hebben ze vier verschillende soorten spots dat zijn:

 • De 1 centimeter spots
 • De 3 centimeter opbouwspots
 • De 31 millimeter inbouwspots
 • De 43 millimeter inbouwspots

Ze zijn erg populair onder de mensen omdat ze zo klein zijn kun je veel toepassingen invoeren. Ze zijn erg geschikt op verschillende plekken zoals:

 • In de badkamer
 • Onder een koofje
 • In de keuken
 • Onder een keukenkastje
 • In je caravan
 • In een camper

De spots kun je eigenlijk wel gebruiken in bijna elke ruimte die er is. Vooral bij plekken waar je vrij weinig ruimte hebt en je ze niet zichtbaar wilt hebben. 

1 centimeter opbouw rond en vierkant

Je kunt alle spots krijgen in een ronde en vierkant model. Je hebt verschillende varianten. Een 1 centimeter opbouw spot zijn ook beschikbaar in een ronde en een vierkante variant. Deze 3 Watt led spot is slechts 1 centimeter hoog en je kunt het vergelijken een 30 Watt halogeen lamp. Je kunt de lamp dimmen van 100% naar 10%, maar daar heb je wel een extra LED dimmer voor nodig. De terugverdientijd van deze spotjes is, maar liefst bij 6 branduren per dag ongeveer 11 maanden. Ze hebben een branduren van ongeveer 25.000 en ook hebben ze een kleurtemperatuurs tessen de 2500 en 2700 Kelvin. De vierkante variant hebben een afmeting van 60×60 millimeter en de ronde heeft een doorsnee van 60 millimeter.

post

Houtdraadbouten

Als je twee voorwerpen aan elkaar wil bevestigen dan kan je daar bouten voor gebruiken. Je hebt verschillende soorten bouten, waaronder houtdraadbouten. Dit zijn bouten met een kop met 6 kanten van gegalvaniseerd materiaal en omwikkelt met houtdraad. Je kan deze bouten vooral goed gebruiken bij houten constructies, waardoor houtschroeven niet sterk genoeg zijn. De houtdraadbouten zullen niet snel verbuigen of afbreken, terwijl dit met houtschroeven eerder gebeurt. Je kunt deze sterke bouten in combinatie met pluggen ook gebruiken voor bevestigingen aan beton en steen. Je kan met deze bouten onder meer schuttingen bevestigen en radiatoren ophangen. Een houtdraadbout is dus een goed bevestigingsmateriaal voor de wat zwaardere klus.

Soorten houtdraadbouten

Bij Bevestigingsexpert heb je verschillende soorten houtdraadbouten, waarbij je vooral moet opletten op de diameter van de bout. Je hebt houtdraadbouten van 5, 6, 7, 8, 10, 12 en 16 millimeter en kan de houtdraadbouten krijgen in een lengte tussen de 20 en 340 millimeter. Je hebt de bouten verder in de materialen RVS en staal en ook zijn er verschillende aandrijfmaten verkrijgbaar.

Houtdraadbout plaatsen

Als je iets wil bevestigen aan hard hout, steen of beton dan doe je er goed aan om eerst voor te boren, voordat je de houtdraadbout monteert. Voorboren zorgt er daarnaast ook voor dat het hout niet gaat splijten. Zorg ervoor dat het gat ongeveer even groot is als de kern van de houtdraadbout. Bij een te klein gat past het niet en bij een te groot gat blijft alleen het buitenste gedeelte van het schroefdraad in het hout zitten. De bout zit dan niet zo stevig vast. Zorg daarom dat je de juiste boor in huis hebt bij het monteren van een houtdraadbout. Steek na het boren van het gat de houtdraadbout door beide verbindingen heen en plaats een veerring om te voorkomen dat de verbinding lostrilt. Draai de kop aan met een passende schroevendraaier en draai de moer vast met een passende steek- of ringsleutel.

post

Verschillende soorten huisisolatie

Tegenwoordig worden alle nieuwe huizen voorzien van isolatie. De meest voorkomende vorm van isolatie is spouwmuurisolatie en dakisolatie. Het is echter mogelijk om uw huis op nog een aantal verschillende plaatsen te isoleren, die bijdragen aan het milieuvriendelijker maken van uw huis. Hieronder vindt u de meest gekozen plekken voor isolatie:

 1. Dakisolatie wordt aan de binnen- of buitenkant van het dak aangebracht. Dakisolatie zorgt ervoor dat er minder warmte het huis verlaat via het dak. In de meeste gevallen wordt het dak aan de binnenkant geïsoleerd, maar het is ook mogelijk om de buitenkant te isoleren. Bij het isoleren van de buitenkant wordt de dakconstructie extra beschermd.
 2. Huizen jonger dan 25 jaar zijn al voorzien met gevelisolatie in de vorm van spouwmuurisolatie. Deze vorm van isolatie voorkomt dat er warme of koele lucht het huis verlaat via de muren. Spouwmuurisolatie is isolatie tussen de binnenmuur en buitenmuur van het huis.
 3. Vloerisolatie zorgt ervoor dat er minder kou in de vloer trekt, hierdoor kunt u rustig met blote voeten door uw woning lopen. Vloerisolatie wordt aangebracht onder de vloer, op deze manier ziet u er niks van.
 4. Kruipruimte isolatie zorgt ervoor dat u geen last van vocht en schimmel in uw huis krijgt. Een kruipruimte is op verschillende manieren te isoleren. U kunt voor deze isolatie het best een deskundig bedrijf raadplegen.

Voordelen van isolatie

Het goed isoleren van uw woning is in eerste instantie een behoorlijke investering. Echter kent het voordelen die het de moeite waard zijn om hierin te investeren. Hieronder vindt u de grootste voordelen van huisisolatie:

 1. Goed voor zowel uw portemonnee als het milieu. De isolatie zorgt ervoor dat de warme lucht in uw huis blijft, hierdoor hoeft u minder te stoken. Dit is natuurlijk weer gunstiger voor de energierekening aan het eind van de maand. Het mindere energieverbruik zorgt er ook voor dat u milieuvriendelijk bezig bent.
 2. Het huis krijgt een hogere woningwaarde. Goede isolatie in uw woning zorgt ervoor dat het energielabel van uw huis verbeterd. Dit zorgt er voor dat de taxatiewaarde van uw woning hoger uitvalt.
 3. Het geïnvesteerde bedrag wordt snel terugverdient. Het isoleren van een woning is een grote investering, echter wordt dit gemiddeld gezien binnen 5 tot 8 jaar terugverdient. Dit maakt de investering redelijk goed te overzien. Daarnaast stimuleert de Nederlandse overheid een duurzaam en milieubewust huis in de vorm van subsidies.
 4. Huisisolatie maakt het wonen in uw huis aangenamer. In de winter blijft de warmte heerlijk in het huis en in de zomer zorgt de isolatie ervoor dat de warmte buiten blijft. Dit maakt het wonen in een goed geïsoleerde woning een stuk comfortabeler.

De woning valt dus op veel verschillende manieren te isoleren en er zitten de nodige voordelen aan deze investering. Een goed geïsoleerde woning is beter voor het milieu en daarnaast bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

post

Tips voor een bezichtiging met een makelaar

De huizenmarkt trekt flink aan. In steden als Amsterdam en Utrecht moet je na de bezichtiging razendsnel beslissen. Soms zelfs nog op dezelfde dag, anders is het huis of appartement al voor je neus weggekaapt. Wie in Amsterdam of Utrecht een geslaagd bod wil uitbrengen op een huis, moet niet alleen het hoogste bod uitbrengen, maar eigenlijk ook geen voorbehoud van financiering maken.

De aankoopmakelaar is niet altijd je beste vriend

Eigenlijk ga je ervan uit dat de makelaar het beste met jou voor heeft en jouw belangen behartigd. Helaas is dit tegenwoordig niet altijd meer het geval. De makelaar verdient pas geld als de deal rond is.

In een overspannen huizenmarkt kiezen veel mensen toch voor een aankoopmakelaar omdat ze bang zijn een droomwoning mis te lopen. De makelaar kan met zijn contacten in de markt soms van dienst zijn, maar kijk wel wie je voor je hebt en waar je een goed gevoel bij hebt. Je weet het natuurlijk nooit, maar mocht er een goede klik zijn en de verkoop komt niet rond bij het ene huis. Misschien heeft hij wel een ander huis wat wel in jullie straatje past.

Vragen die je zeker moet stellen

Het is altijd belangrijk om te vragen hoe oud de cv-ketel is bij het kopen van een huis of appartement. Mocht er een oude cv-ketel in zitten, kost dit vaak rond de 2000 euro om het te vervangen. Koop je een appartement, vraag dan altijd aan de verkoper of je de notulen van de vergadering van de Vereniging van Eigenaren mag zien. Dan weet je wat er speelt, of er bouwkundige gebreken zijn, of er geluidsoverlast is.

Vraag altijd om een asbestvrij-verklaring. Is die er niet, dan is er waarschijnlijk ook geen asbestinventarisatie geweest. Vraag daar om. Natuurlijk probeert de makelaar dat weer van tafel te vegen.

Wil je nog meer tips bij het kopen van een huis? Seivda geeft je veel handige tips waar je op moet letten. Ga naar https://www.seivda.nl/ voor meer informatie.

post

Bankhoezen

Er zijn verschillende redenen dat je kiest voor het aanschaffen van Ektorp bankhoezen in meerdere kleuren. Je kunt het doen puur ter bescherming, je kunt je bankstel echter ook een complete en betaalbare metamorfose geven. Er is – ter geruststelling- een bankhoes voor elke bank. En anders kun je dit prima zelf doen.

Zonder bankhoezen durf je amper op de nieuwe bank te gaan zitten

Laten we ons richten op de factor bescherming. Je kent dat vast wel; je nieuwe bank wordt geleverd en de lichte kleur doet je bijkans pijn aan je ogen. Je durft amper op de bank te gaan zitten, bang als je bent om een vlekje te veroorzaken. Je hond is nu nog buiten, maar die zal straks toch ook naar binnen moeten en wat dacht je van de kinderen die zo uit school komen?

Ook een spijkerbroek kan voor vlekken zorgen

De lichte bank die je gekocht hebt vanwege het feit dat ie heerlijk zit, zal binnen no-time onder de vlekken zitten, hetzij van de hond, hetzij van je kinderen. En vergeet ook je spijkerbroek niet. Ga daar maar eens mee op een witte bank zitten. Gelukkig kun je bankhoezen kopen, in dit geval zeer verstandig om te doen.

Zo blijft de bank zijn waarde behouden

Met bankhoezen plof je – zoals je dat in gedachten had- op de bank neer zonder enige zorgen. Een vlekje? Dat is een vlek in een van de bankhoezen en die was je gewoon weer uit. Alleen door bankhoezen te kopen zul je optimaal genieten van het zit- en ligcomfort van de bank. Anders kun je net zo goed op een stoel gaan zitten. Let wel op en zorg dat je goede beschermhoezen koopt, die bijvoorbeeld niet krimpen tijdens het wassen. Bezuinig niet op een bankhoes, want je bankstel blijft er zijn waarde juist door behouden.

post

Rubberen matten bij superwoonwinkel

Als vloerbedekking in de woonkamer zijn rubberen matten wat minder sfeervol, maar in ruimtes waar de vloer zwaar wordt belast is een rubberen mat een ideale vloerbedekking. Daarbij kun je denken aan een fitnessruimte, een keuken of een werkplaats. Het grote voordeel van rubber is dat het uitstekend bestand is tegen vuil. Zelfs als er chemische stoffen op terecht komen gaat de vloerbedekking niet kapot. Met speciale reinigingsproducten zijn rubberen matten weer goed schoon te krijgen. Ook een zware belasting kan geen kwaad. Zodra deze belasting is verwijderd zal het rubber zijn oorspronkelijke vorm weer aannemen.

Ondergrond voor fitness

Als vloer voor een fitnessruimte hebben rubberen matten twee grote voordelen boven een andere soort vloerbedekking. Ten eerste zullen de contactgeluiden van de gebruikte apparatuur minder gemakkelijk doordringen in de rest van het gebouw. Dat komt door de veerkracht van het rubber. Als je in een flat woont is dat een belangrijke factor. Een ander voordeel van rubberen matten in de sportruimte is dat je daar niet op uitglijdt, zelfs niet als je flink hebt gezweet. Om de kans op uitglijden extra te voorkomen kies je voor een mat met ronde noppen. Daardoor heb je nog wat meer grip.

Rubberen matten op maat

De rubberen matten die worden verkocht bij superwoonwinkel worden altijd op maat gemaakt. Het gaat om zwarte matten met ronde noppen. Je kunt op de website precies aangeven welke afmetingen je nodig hebt. Dat gaat in een aantal stappen met behulp van een configurator. Eerst kies je een vorm. Je hebt de keuze uit een vierkant of rechthoek, een cirkel, een ellips of een ovaal. Daarna geef je in centimeters op hoe groot de gekozen vorm moet zijn. Als je de rubberen matten liever zelf op maat maakt kun je een rol bestellen.

post

Een houtboor kopen

Als u gaten in hout wilt maken, dan bent u aangewezen op houtboren die er gelukkig in alle soorten en maten zijn. Als u gaat boren dan is het zaak te weten welke houtsoort u gaat boren en hoe diep u gaat boren. Voor zo goed als elke houtsoort is een geschikte boor beschikbaar. Bekende houtboren zijn de machinale boren, de speedboren en de slangenboren. Van dit trio wordt de machinale houtboor het vaakst gebruikt. Wilt u een houtboor kopen? Leest u dan verder.

Een houtboor kopen betekent vaak een machinale boor kopen

U wilt een houtboor? Meestal betekent dit dat u een machinale houtboor gaat kopen. Een machinale boor kopen betekent dat u kiest voor boren van 3 millimeter tot wel 30 millimeter. Deze houtboor kopen betekent eveneens dat u een boor koopt met een centreerpunt en een boor die prima past op de gemiddelde accuboormachine. Kenmerkend voor dit type boor is de zeer scherpe punt. Zeker de kop van de boor is zeer scherp met twee snijvlakken. Door de aanwezigheid van een centreerpunt kan er door deze houtboor te kopen eigenlijk niets misgaan. Door de centreerpunt zet u precies op het goede punt aan en krijgt u de gaten precies waar u dat wenst.

Met een speedboor boort u heel snel gaten in de zachtere soorten hout

Behalve de machinale houtboor kopen, kunt u ook besluiten een speedboor aan te schaffen. Deze boren is er in diktes van 6 tot 40 millimeter. De speedboor is geschikt voor alle soorten zachthout. Deze houtboor kopen houdt in dat u een boor krijgt die al roterend prima zijn werk kan doen in de standaard boormachine en zijn werk doet met behulp van een hoog toerental. Daardoor kunnen bijzonder snel gaten geboord worden. Ook deze houtboor heeft een handig aanzetpunt waardoor u altijd op alleen de goede plek aanzet om te boren. Een dergelijke houtboor kopen betekent eveneens dat de boor niet kan slippen in de boormachine. De boor heeft namelijk een quick lock, iets dat slippen onmogelijk maakt. Ook deze houtboor kopen betekent dat u kunt werken met een gewone boormachine of accu-boormachine, mits sprake is van een normale spankap.

Het boorsel wordt meteen afgevoerd; dit maakt lang doorwerken prima mogelijk

Een houtboor kopen kan ook inhouden dat u een slangenboor aanschaft. Deze boor is verkrijgbaar tussen de 6 en 36 millimeter, al zijn er uiteraard altijd extremere en langere boren beschikbaar. De slangenboor wordt in de volksmond overigens ook wel balkenboor genoemd of houtspiraalboor. Als u met deze boor aan de slag gaat, dan ervaart u dat het boorsel snel afgevoerd wordt. Dat betekent dat u gewoon door kunt werken en dat is een nadrukkelijk voordeel van dit type boor. Bovendien ervaart u dat u met speels gemak het hout doorboort. Als u vaker van plan bent om hout te gaan boren, dan is een houtboor kopen in de vorm van een slangenboor nog niet zo’n gek idee. Voor de iets gevorderde doe-het-zelver. Doorgaans wordt echter gekozen voor de machinale boor, ideaal met centreerpunt en een boor waarmee het eenvoudig werken is.

post

Vloerverwarmingsfrezen

Vloerverwarmingsfrezen is een manier om een sleuven en groeven aan te brengen in de grond of in de muur. Door gebruik te maken van speciaal gereedschap is deze klus zo geklaard. Vaak wordt deze techniek in de bouw toegepast. Denk hierbij aan een sleuf maken in de grond om hier vloerverwarming neer te leggen.

Via Combitech Tools is het mogelijk om deze producten aan te schaffen. Hier is online een zeer groot assortiment te vinden, van diverse frezen. Voor diverse soorten materiaal, te denken aan beton, maar ook asfalt of tegels, zijn hier diverse frezen te koop.

vloerverwarmingsfrees-harde-vloeren-120mm-600x600

Online vloerverwarmingsfrezen bestellen

In de webshop van Combitech Tools zijn verschillende frezen te vinden. Wanneer je regelmatig een klus moet klaren is het handig om een set met diverse frezen aan te schaffen. Deze is hier hier te verkrijgen en zijn onder andere te gebruiken voor:

 • Zachte vloeren
 • Zandcementdekvloeren
 • Harde vloeren
 • Extra harde vloeren

Door de aanschaf van deze set, heb je altijd de juiste frees binnen handbereik.

4 stuks frezen

Groot assortiment

Een frees of een diamantschijf worden vaak in de bouw of bij een verbouwing gebruikt. Om er zeker van te zijn dat je de juiste materialen in huis hebt, is het verstandig om deze te bestellen bij Combitech Tools. Deze zijn hier in voorraad en een bestelling wordt al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Een bestelling van meer dan 50,- wordt gratis geleverd. Ook is hier een niet goed geld terug actie. Mocht een product op de één of andere manier niet aan de wensen voldoen, dan kan deze retour gestuurd worden.

post

Vooruit denken tijdens je loopbaan

Begin je aan een nieuwe loopbaan is het belangrijk om je eigen te blijven ontwikkelen, wanneer je stilstaat en niet meer ontwikkeld zal je achteruitgaan. Wanneer je verder wilt moet je investeren in tijd en geld, het Bouwhuysch.nl investeert altijd in je carrière om nu maar ook in de toekomst altijd het beste eruit te halen. Een vacature wegenbouw hoeft niet te betekenen dat dit je eindstation is, misschien is het wel het begin van een mooie langdurige loopbaan waar de mooiste kansen voorbijkomen. Je hebt verschillende mogelijkheden om al je talenten te kunnen benutten en uitbreiden.  

Constructie

Altijd aanwezig bij een project 

Ben je iemand die op kantoor zijn talenten benut of iemand die in het veld aanwezig wil zijn en een stempel wil drukken op een project. Ben je een ster in de wegenbouw of word je warm van rioolprojecten? Bij het Bouwhuysch.nl hebben ze precies de vacature die je op het lijf is geschreven. Om de mogelijkheden hoef je geen zorgen te hebben, altijd is er een passende vacature waar je een loopbaan kunt beginnen of misschien wel vervolgen. Maar weet je nog niet precies waar je toekomst ligt dan kunnen we ook met je in gesprek, zo komen we er achter waar jouw mogelijkheden en beste kansen liggen. 

Wegennetwerk

Groot netwerk om van te leren in je loopbaan 

Een groot netwerk kun je veel van leren, door je contacten uit te breiden haal je erg veel kennis naar binnen. Maar omgekeerd geldt dit ook, mensen leren ook van jou. Kennis van professionals helpen je altijd om ook verder te komen in je loopbaan. Van Bouwhuysch staan ze erachter, sterker nog helpen ze je om je netwerk van mensen uit te breiden. Het netwerk bestaat nu uit ongeveer 100 mensen, stuk voor stuk net als jij mensen die ook het beste willen. Door van elkaar te leren behoor jij ook tot een van de toptalenten en steunpilaren van je bedrijf.

post

Boomstam tafel kopen?

Stel er wordt gezocht naar een nieuwe tafel dat er prachtig uitziet en ook nog is kwalitatief is, waar zoek je dan? Bij Miltonhouse natuurlijk! Hier kan bijvoorbeeld een boomstam tafel gevonden worden dat er prachtig uitziet en ook nog is erg kwalitatief ontworpen en gemaakt is. Dit bedrijf specialiseert zich in meubilair, waardoor op de site alleen maar echte kwaliteit te vinden is. Ook worden er veel verschillende soorten meubilair aangeboden, zoals tafels, stoelen, kasten en nog veel meer. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor elke klant wel iets leuk om er tussen te vinden. Als er dus wordt gezocht naar kwalitatief en prachtig meubilair, wordt het erg aangeraden om bij het bedrijf Miltonhouse te zijn! Benieuwd naar het assortiment? Neem een kijkje op de site en wordt verrast door de keuzes.

boomstam tafel

Waarom een boomstam tafel kopen bij dit bedrijf?

Waarom wordt het eigenlijk aangeraden om een boomstam tafel te kopen bij het bedrijf Miltonhouse? Zoals eerder stond vermeld is dit bedrijf erg gespecialiseerd in tafels en ander meubilair. Hierdoor is de kwaliteit altijd erg hoog. Deze tafels gemaakt van de boomstam zijn dus ook van erg hoge kwaliteit en zullen dus ook erg langdurig mee gaan. Dankzij deze tafels wordt de uitstraling van het interieur veel beter. Deze tafels geven een rustiek gevoel, wat iets is waar veel mensen naar zoeken. De tafels zijn op een manier ontworpen dat ze een asymmetrisch gevoel hebben, maar niet in de weg zullen zitten van de gebruiker. Hierdoor kunnen de tafels gebruikt worden hoe tafels normaal gebruikt zullen worden, zonder enig probleem!