post

Alles wat je moet weten over het verkopen van je woning

De huizenmarkt is de afgelopen jaren enorm gestegen. De vraag naar huizen wordt maar groter en groter. Als je jouw huis wilt verkopen dan is het zeker verstandig om het nu te doen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je je huis gaat verkopen? In dit artikel ga ik je handige tips mee geven over hoe je het best je huis kan verkopen. 

Weet je waarde 

Wie wil er nou niet zijn woning voor het meeste geld verkopen. Sommige mensen vragen veels te hoge prijzen voor hun woningen. Doe dit niet! Je moet op de hoogte zijn van de waarde van je huis. Doe altijd een check en goed rond naar de waarde van huizen in de buurt. Zo zorg je ervoor dat je jouw huis nog sneller kan verkopen. 

Bezichtigingen 

Als er kandidaten zijn aangemeld voor bezichtigen word je als eigenaar zijnde natuurlijk super blij. Een hele goede tip is om je huis netjes op te ruimen. Je zult merken dat dit heel efficient is en dat de mensen die bezichtigen met een nog fijner gevoel naar gaan. Uiteindelijk zijn de mensen die gaan bezichtigen wel de mensen die het huis gaan kopen. 

Huis verkopen

Huis verkopen zonder makelaar? Het klinkt misschien raar maar het is zeker mogelijk! Bij https://eigenaar.nl  is dit mogelijk. Vaak denken mensen dat het heel moeilijk is om een huis te verkopen zonder makelaar. Maak je maar geen zorgen want eigenaar kan je zeker helpen! 

post

Alles wat je moet weten over betonmortel

Wanneer je betonmortel gaat bestellen dien je altijd rekening te houden met verschillende zaken. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat betonmortel uit zichzelf niet waterdicht is. Nochtans is dit voor het uitvoeren van menig aantal klussen wel een absolute vereiste. Omwille van deze reden voorzien we je op deze pagina van een grote hoeveelheid aan interessante informatie met betrekking tot betonmortel. Wat is het nu namelijk precies en vooral hoe kan je ze zelf waterdicht maken? Je komt het allemaal te weten op deze pagina!

 1. Wat is betonmortel precies? 

In eerste instantie kan het interessant zijn om te weten wat betonmortel nu precies is. Het betreft hier in de praktijk een mengsel van cement, zand en grind waar een bepaalde hoeveelheid aan water wordt toegevoegd. Dit water zal na het toevoegen reageren op het cement waardoor er hard en sterk beton zal ontstaan. In principe wordt de volgende samenstelling aangeraden:

 • 1 deel cement; 
 • 2 delen zand; 
 • 3 delen grind; 

De manier waarop je de betonmortel gaat aanschaffen is geheel aan jou. Ook wat dit betreft bestaan er namelijk verschillende mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om alle benodigde “ingrediënten” individueel te kopen, maar wordt er in de praktijk toch doorgaans de voorkeur aan gegeven om de betonmortel kant en klaar te bestellen. Wist je bovendien dat het niet meer alleen voor grote, maar ook voor kleinere aankopers tegenwoordig mogelijk is om betonmortel te bestellen bij een zogenaamde betoncentrale? Ook dit is natuurlijk het overwegen waard.

 1. Keuze uit verschillende soorten betonmortel

Eveneens een belangrijke factor waar veel mensen geen rekening mee houden heeft betrekking tot het feit dat er op de markt tal van verschillende soorten betonmortel zijn terug te vinden. Het is in de praktijk steeds belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste betonmortel in huis haalt. Het wordt bij het kopen van betonmortel dan ook altijd aangeraden om op z’n minst rekening te houden met de hieronder terug te vinden factoren: 

 • De sterkteklasse; 
 • De milieuklasse; 
 • De korrelafmeting; 

Voor welk type van betonmortel jij uiteindelijk moet kiezen is uiteraard vooral afhankelijk van het project waarvoor ze is bedoeld. Het spreekt immers voor zich dat een licht vloertje maken voor in de schuur compleet andere eisen met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld het realiseren van een veilig en betrouwbaar balkon. 

 1. Betonmortel waterdicht maken

Op het ogenblik dat je betonmortel kant en klaar gaat aanschaffen kan je uiteraard aangeven dat deze waterdicht moet zijn. In dat geval hoef je hier verder ook niets meer voor te doen. Ga je zelf de betonmortel maken? In dat geval wordt het aangeraden om eerst in de betonmortel gebruik te maken van bijvoorbeeld Cementmix van Ecoform. Op deze manier krijgt de betonmortel namelijk meteen een waterdichte behandeling. Het uiteindelijke resultaat is dan beton welke nadat deze is uitgehard zonder dat er een verdere nabewerking is vereist volledig waterdicht is. Voor mensen die hun betonmortel zelf willen maken en er zeker van willen zijn dat deze na afloop echt waterdicht is, is dit wellicht de meest interessante oplossing.
Betonmortel bestellen en storten? Kijk direct op Molliebeton.nl.

post

Waar rekening mee houden bij Hedera kopen?

Veel mensen weten het misschien niet, maar Hedera is de Latijnse benaming voor klimop. Het betreft hier een groenblijvende klimplant welke uiteraard deel uitmaakt van de klimopfamilie. In de praktijk wordt er een onderscheid gemaakt tussen tal van verschillende klimopsoorten. De bekendste van deze soorten luistert naar de naam ‘Hedera Helix’. Deze beschikt over prachtige, groene bladeren waarbij de plant doorheen de volledige tuin kan woekeren. Veel mensen denken dat klimop of Hedera in de praktijk altijd over een groen blad beschikt, maar dat is niet correct. Zo bestaan er verschillende soorten klimop die zich kenmerken door de kleuren geel met groen of wit met groen. In ieder geval, wilt u graag meer te weten komen over Hedera kopen? Dan bent u daarvoor op deze pagina zonder meer aan het juiste adres!

 1. Hedera kopen als basis voor uw schutting 

Veel mensen vinden het tegenwoordig ongelofelijk belangrijk dat ze in hun woning en tuin kunnen rekenen op een optimale privacy. Dat valt echter lang niet altijd even eenvoudig te realiseren, integendeel. Hedera kopen om te gebruiken als schutting staat er om bekend een uitstekende privacy-vormer te zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze in het bijzonder de voorbije jaren aanzienlijk populairder is geworden. Een bijkomend voordeel is dat Hedera kopen ervoor zorgt dat u ook in de winter altijd over groen beschikt in uw tuin. 

Een ander voordeel welke is verbonden aan Hedera kopen heeft betrekking tot het feit dat de plant nagenoeg ziektevrij is. Bovendien valt ze ook nog eens eenvoudig te onderhouden en is ze niet zindelijk. Dit laatste betekent dat ze Hedera in elke tuin kan groeien, ongeacht de indeling waar gebruik van wordt gemaakt. U kunt ervoor kiezen om Hedera tegen zowel een bestaande schutting als tegen bijvoorbeeld betongaas aan te laten groeien, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

 1. Waar kunt u op rekenen bij een schutting van Hedera kopen?

Dat een schutting van Hedera kopen in het bijzonder de voorbije jaren zo populair is geworden is voor een groot deel te danken aan de uitmuntende voordelen waarover ze beschikt. Hederaschuttingen staan er om bekend gekweekt te worden in een gaasscherm. Dit zorgt ervoor dat er in een mum van tijd een uitstekende privacy kan worden gerealiseerd in uw tuin. Het resultaat van deze haag zal in de praktijk dan ook per direct zichtbaar zijn. Bovendien is het zo dat u met de keuze voor een schutting van Hedera kunt rekenen op deze voordelen:

 • De hederaschutting beschikt over een winterhard karakter; 
 • Ze blijft altijd mooi wintergroen; 
 • Ze kan zowel in de zon, halfschaduw als in de schaduw worden geplaatst;

De afmetingen waar een hederaschutting over beschikt zijn uiteraard afhankelijk van de gekozen uitvoering. Vaak is het zo dat de afmetingen echter 120 x 180 centimeter bedragen. Heeft u behoefte aan grotere of mogelijks kleinere hederaschuttingen? Ook dat behoort doorgaans best tot de mogelijkheden, afhankelijk van de partij waar u een beroep op doet. In ieder geval, wilt u graag op een natuurlijke manier meer privacy realiseren in uw tuin? Dan kan Hedera kopen daar absoluut een interessante bijdrage toe leveren!
Voor Hedera en hederaschuttingen kiest u natuurlijk voor www.hederaschutting.nl.

post

Waar rekening mee houden bij gebruikmaken van renovlies behang?

Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat er steeds vaker bij renovatie gebruik wordt gemaakt van renovlies behang. Ze wordt dan ook zeer vaak verkozen als alternatief boven het traditionele stucwerk. Hier zijn meerdere goede redenen voor aan te halen, maar voor veel mensen is het toch vooral de kostprijs die van doorslaggevend belang is. Renovlies behang is namelijk veel voordeliger uit te voeren in vergelijking met stucwerk terwijl het toch nog steeds een prachtig eindresultaat weet te realiseren. In de praktijk wordt er tegenwoordig zowel van renovlies behang gebruik gemaakt voor wat het renoveren van huizen betreft als het uitvoeren van wandafwerking. Bent u eveneens van plan om gebruik te gaan maken van renovlies behang? Ontdek dan op deze pagina waar u allemaal rekening mee moet houden!

 1. Waarom kiezen voor renovlies behang? 

In eerste instantie stellen veel mensen zich de vraag waarom ze nu precies zouden moeten kiezen voor het gebruik van renovlies behang. Zoals eerder in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven speelt voor velen vooral het financiële aspect een zeer belangrijke rol. Renovlies behang staat er algemeen om bekend financieel veel interessanter te zijn in vergelijking met stucwerk waardoor ze het mogelijk maakt om wanden eenvoudiger en sneller af te werken. Zo hoeft u niet eindeloos in de verbouwingen te blijven zitten. 

Hoe interessant het financiële voordeel van renovlies behang ook mag zijn, het spreekt voor zich dat er nog meer voordelen aan verbonden zijn. Zo kan er met renovlies gewoon een perfecte afwerking van de wand of muur worden gerealiseerd. U dient er eigenlijk alleen maar rekening mee te houden dat bubbels die zich op de muur hebben gevormd vlak gemaakt dienen te worden zodat ze niet meer als uitstulping zichtbaar zijn op de muur. Los daarvan kunnen andere oneffenheden zoals bijvoorbeeld gaatjes of scheurtjes met renovlies perfect worden weggewerkt. Zo komt u terug over een echt mooi afgewerkte muur te beschikken.

 1. Keuze uit verschillende soorten renovlies behang 

Wanneer ook u in uw woning gebruik wenst te maken van renovlies behang zult u meteen kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende mogelijkheden. In het bijzonder is renovlies behang bijvoorbeeld verkrijgbaar in de meest uiteenlopende diktes. Van welke dikte er precies gebruik zal worden gemaakt is steeds afhankelijk van de mate aan oneffenheden waarvan sprake is. Dit betekent dat er een onderscheid moet worden gemaakt tussen de volgende ondergronden: 

 • Een gladde, gepleisterde muur welke beschikt over verschillende, kleine scheurtjes; 
 • Een gladde, uit gepleisterde gyproc of gipsplaten; 
 • Gladde, gepleisterde muren waarin barstjes zijn vast te stellen; 
 • Een poreuze, gladde ondergrond zoals met name hout of pleister;
 • Een niet-poreuze, gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een geverfde muur; 

Bij het uitkiezen van het soort renovlies behang dient er tot slot eveneens altijd rekening te worden gehouden met de wenselijke eigenschappen waar het behang over dient te beschikken. Op dit vlak kan er bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt tussen voorgeschilderd behang, anti-allergisch behang en energiebesparend of geluidsabsorberend behang. Even goed het nodige onderzoek doen naar het type renovlies belang waar gebruik van dient te worden gemaakt is dus altijd een absolute must.

post

De Nummer Één Tip Voor Een Nieuwe Badkamer

Je bent misschien al tijden aan het dromen en nadenken over hoe jouw ideale badkamer eruit komt te zien. Kleuren, materialen, meubels, er komt natuurlijk veel bij kijken. Daarom wil je zeker weten dat je in goede handen bent bij het beginnen aan zo’n klus. Wil je een badkamer kopen? Dan heb ik één belangrijke tip: ga langs badkamerexpert Jan van Erp

Advies op maat, duurzame producten en dat alles voor een scherpe prijs

Je blijft niet zomaar meer dan 50 jaar toonaangevend in de wereld van badkamers en tegels. Bij de showrooms van Jan van Erp vind je niet alleen de stijlvolste producten van hoogwaardige kwaliteit, je weet ook zeker dat jouw wensen als uitgangspunt worden genomen wanneer je samen met de medewerkers sleutelt aan het perfecte plan voor de badkamer zoals jij die graag ziet. Geen gladde verkooppraatjes of algemeen advies; bij jan van Erp staat de klant centraal en dat alles voor hele scherpe prijzen. Maak dus gewoon een afspraak of rij langs!

post

Taxus Bestellen

TaxusTopper streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van de (gratis) mogelijkheid om uw online bestelling op te halen bij onze taxuskwekerij in Maashees. Bij TaxusTopper bent u dan ook verzekerd dat uw taxus snel thuis wordt bezorgd. Al binnen 3 tot 5 werkdagen wordt uw Taxus Baccata bestelling netjes thuis bezorgd. Wanneer u op zoek bent naar een Taxus Baccata, bent u bij TaxusTopper aan het juiste adres! Met een eigen taxuskwekerij van maar liefst 100.000 planten leveren wij uw Taxus Baccata vers uit eigen kwekerij. LET OP: Plaatst u in de periode van juni tot en met september een bestelling? Dan wordt uw bestelling geleverd bij de start van het nieuwe plantseizoen. In september nemen wij contact met u op, om een leverdatum af te spreken. De bestellingen worden veelal gratis thuisbezorg. Dit gebeurd door een van onze eigen chauffeurs of door een transportbedrijf wat wij ook regelmatig inschakelen in drukke periodes. Zij brengen de pallet(s) met planten zo dicht mogelijk bij de plaats waar ze uiteindelijk geplant moeten worden. De ondergrond moet wel verhard zijn anders, kunnen zij niet met de pompwagen rijden. De chauffeurs schatten per situatie in hoever zij kunnen komen, maar ook zij streven naar 100% klanttevredenheid. Bestelt u Taxus Baccata bij taxustopper.nl  dan bent u dus gegarandeerd van goede kwaliteit taxus tegen een scherpe prijs met veel service.

 Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat de door u gewenste taxus niet op voorraad is! Met ruim 100.000 planten op onze eigen taxuskwekerij heeft u uw online bestelling snel in huis. Dat brengt ons op een ander groot voordeel; snelle levering. Uw taxus wordt rechtstreeks vanuit de kwekerij naar het door u gewenste afleveradres verstuurd. Dit stelt ons dan ook in staat om altijd een super verse taxus te leveren. Hier komen geen tussenschakels aan te pas en dat brengt ons bij nog een groot voordeel; onze super scherpe prijzen. Nergens vindt u een taxus van deze kwaliteit, voor onze taxusprijzen.

post

Net eigenaar van een nieuwe graafmachine? Dit is wat je moet doen!

Graafmachines hebben zich de laatste jaren flink ontwikkeld, waardoor ze niet meer weg te denken zijn bij bouwplaatsen. In deze artikelen geven we jou wat tips om de levensduur van je graafmachine te verlengen

Vloeistoffen en smeermiddelen

Bij het routinematig checken van jou graafmachine hoort natuurlijk de check voor alle vloeistoffen en smeermiddelen. Hierbij kan je denken aan koelvloeistof, hydraulische vloeistof en motorolie. Bij een laag niveau moet je altijd alle vloeistoffen aanvullen die de fabrikant voorschrijft. Ook moet je hierbij denken aan de categorisaties en visciditeit van de omgeving waarin je werkt. Bij een bouwplaats waar veel modder is kan het handig zijn om jouw graafmachine beter schoon te maken en vaker te controleren.

Het is van groot belang dat jij jouw graafmachine regelmatig gaat oliën met de aanbevolen olie door de fabrikant, rekening houdend met het weer en het terrein waar de machine in werkt. Fabrikanten raden meestal aan om een veelzijdig vet om alle belangrijke componenten draaiend te houden. Dit vet kan grote problemen voorkomen en kan je bijvoorbeeld gebruiker voor je sprockets of kettinggeleiders

In een graafmachines zitten vele filters verstopt die allemaal een eigen hydraulisch systeem hebben. Wanneer dat filter door modder wordt geblokkeerd kan die de prestaties direct geinvloeden en de kwetsbare componenten in gevaar brengen. De meeste graafmachines hebben hier tegenwoordig goede indicatoren voor, zodat ze bestuurder vroegtijdig weet wanneer een bepaald component in gevaar komt. Om vervuiling te voorkomen moet je regelmatig de componenten vervangen

De webshop Vematrack kan alle componenten leveren, zodat jij nooit met een kapotte graafmachine staat. Kijk gerust is rond binnen de webshop!

post

Woning zoektocht

Vanaf je achttiende mag je al het huis verlaten. Toch is het zo dat mensen nog wel enige jaren thuis blijven wonen nadat ze achttien zijn geworden. De grootste reden hiervoor? Zij kunnen dit financieel nog lang niet veroorloven. Vaak zit men nog op school of zijn ze net begonnen met een studie. Als je eenmaal een woning hebt moet het zo snel en efficiënt mogelijk worden ingericht. Maak gebruik van de ruimte en zorg dat het uitnodigend eruit ziet.

Het kiezen van de juiste vloer is best een belangrijk besluit. Je loopt hier inmiddels echt voor de komende jaren op. Laminaat is wel vaak iets wat mensen erg mooi vinden, maar zeker een tijdrovend klusje is. Je kan uiteraard ook voor de goedkopere en wat handigere variant gaan zoals vinyl, zeil of tapijt. Tapijt verwijderen gaat al een stuk sneller dan het verwijderen van laminaat. In de buurt zijn er vast wel wat bouwmarkten die voor jou als inspiratie kunnen dienen. Neem snel een bezoekje en dan zie je hoeveel keus je hebt en dan is het waarschijnlijk een stuk makkelijker om een keus te maken. Kan je van te voren ook al de kleur en de maat bespreken.

Sfeer creëren is iets wat vanzelf ontstaat, maar er mee bezig zijn om het er op en top uit te laten zien is natuurlijk erg leuk. Het is immers je eigen huisje. Het hoeft helemaal niet lastig te zijn, zelfs in een tijdelijke woning met mi minimalistische inrichting. Schilderijen, accessoires, hangende kastjes of gewoon een bloemetje zorgen al gauw voor een bepaalde sfeer is huis. je kan ook kiezen voor gekleurde kussentjes die matchen met de muren of de bank. door een beperkt aantal decoraties wordt je huis ontruimen al een stuk eenvoudiger.

Het is altijd handig om tijdens het huis ontruimen hulp te vragen aan professionals. Het zijn vaak zware klussen waar veel tilwerk voor nodig is. Laat je anders adviseren door een van de professionals op Woning-Ontruimingservice. Wij staan altijd klaar voor je!

post

Wat is het belang van stalen dak-en wandplaten?

Welk materiaal is gewenst? – Dakplaten

Onweer met flink regen komt vaak voor in Nederland. Regenwater kan negatief effect tonen op dak-en wandplaten van huizen. Waar moet je op letten bij de keuze van het juiste materiaal? In dit artikel leggen wij het belang van stalen dak-en wandplaten uit.

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden moet er eerst naar de wensen en behoeften worden gekeken van de eigenaar. Dakplaten  zijn kunstmatige dakplaten die vooral bij boerderijen, schuren, garages en woningen wordt gebruikt. De voordelen van dakplaten zijn voor en voor dit artikel hebben wij de belangrijkste uitgelicht, namelijk: ze zijn licht in gewicht, goedkoper dan gewone dakpannen & de dakplaten hebben relatief gezien een lange levensduur van ongeveer 15-20 jaar. De lichtgewichte stalen dakplaten komen vaak onder het vuur te liggen. Zo krijgt men vaak te horen dat stalen dakplaten niet sterk zijn, omdat ze licht in het gewicht zijn. Echter, dakplaten die precies de juiste afmetingen hebben zijn sterker dan gewone  Stalen dakplaten worden vaak gekozen door de levensduur van 15-20 jaar. Je wil niet om de paar jaar je dakplaten veranderen.

Welk materiaal is gewenst? – Damwand

Damwanden zijn wanden die verticaal de grond in worden geslagen. De taak van de damwand is om water & de grond te blokkeren. Stalen damwanden beschikken tot esthetische en strakke vorm. Het is zeer belangrijk dat het materiaal sterk & esthetisch is omdat zij een lange periode grote gewichten moeten dragen.

Dit is het einde van dit artikel. Vond je het nuttig en wil je meer hierover weten? Bekijk de hele blog door en stel gerust vragen.

post

Wastafelmeubel kopen

Bij het inrichten van een badkamer, is het nodig om verschillende sanitair producten aan te schaffen. Deze ruimte wordt namelijk voor veel verschillende zaken gebruikt. Een van de belangrijkste sanitair producten in een badkamer die zeker onmisbaar is, zal dan ook zeker het wastafelmeubel zijn. Wil jij een nieuw wastafelmeubel kopen? Of wil je het wastafelmeubel vervangen? Dan ben je hier zeker op het juiste adres. Dit geldt niet alleen voor een wastafelmeubel kopen. In het assortiment zijn er namelijk erg veel belangrijke sanitair producten te verkrijgen.

Een wastafelmeubel kopen is vaak lastiger dan de meeste mensen denken. Dit sanitair product wordt namelijk voor verschillende zaken gebruikt. Dat niet alleen! Het wastafelmeubel wordt namelijk ook dagelijks gebruikt. Ook zijn er veel verschillende wastafelmeubels te verkrijgen. Deze meubelen zijn te vinden in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Daarom is het belangrijk om de varianten goed te vergelijken. Een wastafelmeubel kopen is dan ook erg afhankelijk van de badkamer zelf en de woning. Deze wastafel moet namelijk goed passen bij de woning en bij de inrichting van de badkamer. Dit gaat dan zowel over de stijl, als over de vorm en het formaat van de wastafel.

Een mooi en voordelig wastafelmeubel kopen!

In het assortiment zijn er veel verschillende wastafelmeubels te verkrijgen. Zo is een mooi en bijpassend wastafelmeubel kopen voor iedereen mogelijk. Kan je niet goed een keuze maken? Dan is het uiteraard om goede adviezen te krijgen. De werknemers hebben daar zeker de nodige ervaring voor. Bij een wastafelmeubel kopen is de kwaliteit ook zeer van belang. Ook hier wordt veel aandacht aan besteed. Het wastafelmeubel zal een lange levensduur hebben en stevig genoeg zijn. De wastafel kan dus zeker een lange periode dagelijks gebruikt worden. Dit zonder snelle beschadiging.

Ook voor de beste en meest voordelige prijzen, is deze aanbieder zeker de beste. De prijzen van de wastafelmeubelen zijn zeker erg betaalbaar en aantrekkelijk. Op die manier is het mogelijk om tegen lage prijzen, een zeer mooie badkamer samen te stellen. Zo is het mogelijk om deze ruimte zo stijlvol en comfortabel te maken. Neem snel een kijkje in het assortiment en mis de geweldige aanbiedingen niet!