Euro-Techniek: specialist voor metaal stansen

M398-16Het stansen van metaal betreft het veranderen van de vorm van metalen materialen om hier een product naar wens van te maken. Heb je bijvoorbeeld een verzameling metaal en wil je van dit metaal gereedschap maken? Dan kun je het metaal laten stansen of stampen door Euro-Techniek om deze vormverandering mogelijk te maken. Meer over het stansen van metaal bij Euro-Techniek, lees je in dit artikel.

Wie is Euro-Techniek?

Euro-Techniek is een bedrijf dat al vanaf 1962 gespecialiseerd is in het stampen en spuitgieten van diverse materialen. Heb je een bepaald plan voor ogen en weet je niet hoe je jouw project met succes af kan ronden? Dan is de kans groot dat Euro-Techniek precies weet wat er moet gebeuren om jouw stampwerk of spuitwerk met succes af te ronden. Euro-Techniek heeft namelijk niet alleen alle machines in huis om de klus te klaren, maar beschikt ook over de nodige kennis en vaardigheden om alle projecten met succes af te ronden.

Charmilles2030_175Waarom stampen bij Euro-Techniek?

Twijfel je of je jouw stampwerk wil uitbesteden aan Euro-Techniek? Lees dan in onderstaande opsomming enkele voordelen waar je van profiteert als je het metaal stansen door Euro-Techniek laat doen:
– Altijd verzekerd van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.
– Al het stanswerk wordt in volledige nauwkeurigheid uitgevoerd.
– Jarenlange ervaring in het stansen van diverse vormen.
– Schoonmaken en mechanisch samenstellen na het stansen is mogelijk.
– Wijzigingen in het product kunnen ook tijdens het productieproces nog doorgegeven en doorgevoerd worden.

sip_orion_135